Wil jij ook elke dag wakker worden met volle, lange en donkere wimpers? Dan is een wimperextension behandeling iets voor jou. Wimperextensions besparen jou in de ochtend tijd, doordat je niet meer aan de slag hoeft te gaan met mascara. De wimperextensions zorgen voor een mooie natuurlijke look, ze beschadigen de eigen wimpers niet en de extensions zijn gewichtsloos waardoor je ze niet voelt zitten.

 

Behandeling Prijs
Wimperextensions € 100,-
Het antwoord is nee, de wimperextensions zijn niet schadelijk. Wel is het belangrijk om erop te letten dat de wimperextensions op de juiste wijze geplaatst worden. Als je in je ogen wrijft of aan de extensions trekt kun je de eigen wimpers wel beschadigen. Ook is het zeer belangrijk om de nazorg van de styliste goed op te volgen, zo zorg je ervoor dat je gezonde eigen wimpers houd.
Wij zetten in de salon alleen de volume techniek. Daarin maken wij onderscheid tussen natural, volume en mega volume. Kies voor natural, als je vooral van natuurlijke wimpers houd. Volume wimpers zijn net iets voller. En de mega volume zijn heel vol en donker. Je kunt ook altijd in de salon nog een keuze maken.