Er zijn twee manieren om een tatoeage te laten verwijderen. Een tatoeage kan verwijderd worden middels een laserbehandeling of operatief. Bij een operatieve behandeling blijft er altijd een litteken over. Bij een laserbehandeling door Beauty Bar SB kan de tatoeage geheel verwijderd worden zonder dat er een litteken achterblijft. Het is natuurlijk ook mogelijk om een bestaande tattoo gedeeltelijk te verwijderen, zodat er daarna een cover-up van de tattoo kan worden gemaakt.

Wij werken met de Pico laser, deze laser is van hoogwaardige kwaliteit en geeft mooie resultaten, waardoor onze specialisten veilig, snel en effectief te werk gaan. Elke behandeling van tattoo laseren die wordt uitgevoerd is afgestemd op jouw situatie. De behandelingen zijn vrijwel pijnloos, waardoor je geen last hebt van het tattoo weglaseren. Na iedere behandeling, wordt de tattoo lichter. Je ziet hem dus steeds meer vervagen, totdat hij helemaal verdwenen is. Alle kleuren kunnen verwijderd worden met onze lasers.

 

 

Behandeling Prijs
0-5 cm2 € 75,-
5-10 cm2 € 85,-
10-15 cm2 € 95,-
15-20 cm2 € 105,-
20-25 cm2 € 120,-
25-30 cm2 € 130,-
30-40 cm2 € 140,-
40-50 cm2 € 160,-
50-60 cm2 € 180,-
60-100 cm2 € 225,-

Deze prijzen zijn ter indicatie, meet je tattoo op door de lengte x de breedte te meten. Wij adviseren om altijd een consult in te plannen voorafgaand aan de behandeling.

 

De meest gestelde vraag, helaas is dit lastig te voorspellen. Uit ervaring merken wij dat als alle onderstaande factoren goedgezind zijn, tussen de 8 en 10 behandelingen nodig zijn. Soms kan het dus ook meer of minder zijn.

Dit komt omdat we van veel factoren afhankelijk zijn zoals:

  • De kleuren van de tattoo.
  • De leeftijd van de tattoo, des te ouder des te minder behandelingen.
  • De kwaliteit van de inkt.
  • De soort techniek zoals: schaduweffecten, dikke lijnen, heftig inkleuren.
  • In welke huidlaag de tattoo is geplaatst.
  • Dikte van de huid.
  • De plaats op het lichaam.
  • Je gezondheid en afweersysteem.

Dit is vooral afhankelijk van de plaats op het lichaam. Des te verder van het hart des te langer de genezing duurt. Normaliter tussen de 8 en 12 weken. De huidtherapeute zal u hierover informeren tijdens het gratis intakegesprek.

Na het weglaseren van de tattoo kan je huid wat warm en branderig aanvoelen. Ook kan er blaarvorming ontstaan en kan de huid wat gezwollen zijn.
Voor het beste resultaat mag je 4-6 weken niet in de zon of onder de zonnebank.
Het doel van Beauty Bar SB is om geen littekens achter te laten na het weglaseren van uw tatoeage. Soms is er al littekenweefsel ontstaan tijdens het zetten van de tatoeage.