Powderbrows is DE trend op het gebied van semi permanente make-up. Bij powderbrows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd met pigment. Met deze techniek wordt met een pmu apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder hebt bijgekleurd.

 

Behandeling Prijs
Powderbrows excl. nabehandeling € 299,00
De powderbrows zijn over het algemeen geschikt voor iedereen en voor ieder huidtype. Powderbrows is niet geschikt voor zwangere vrouwen, hepatitis patiënten, diabetes patiënten, patiënten met hart en vaatziekten en personen die bloedverdunners gebruiken.

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en per huidtype. De houdbaarheid kan korter zijn als je een zeer vette huid heb, als je veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, een lichte kleur laat pigmenteren, ooit permanente make-up hebt gehad of de wenkbrauwen hebt laten laseren.

Zeer vette huid: tot 6 maanden

Vette tot normale huid: 6-14 maanden

Droge tot zeer droge huid: 15-24 maanden

Pijn wordt door iedereen anders ervaren. Door de meesten wordt het ervaren als niet pijnlijk. Indien er een lage pijngrens is, kan de behandeling als licht pijnlijk worden ervaren. Maar meestal is de behandeling goed te verdragen.

Je komt op het afgesproken tijdstip naar de salon. In de behandelruimte gaan we jouw wensen bespreken. Ook zal je een formulier moeten invullen met wat korte vragen. Zorg dat je dit formulier naar waarheid invult. Hierna starten we met de browmapping. Tijdens het brow mappen worden je wenkbrauwen opgemeten en vormen we samen de perfecte wenkbrauw die bij jou past. Tussendoor kun je meekijken met de spiegel zodat je vooraf de vorm goed kunt zien. Wanneer je nog veranderingen wilt aanbrengen aan het ontwerp kun je dit aangeven en wordt het naar jouw wens aangepast. Indien je akkoord gaat met het ontwerp, starten we met pigmenteren. De behandeling zelf duurt ongeveer 2u30min-3u. We proberen op tijd te werken, soms loopt een behandeling uit omdat het net iets meer tijd vraagt. Houd hiermee dus rekening met jouw eigen dagplanning

De eerste bijwerking is zeker nodig, zonder bijwerking zijn de powderbrows ongeveer 3 maanden zichtbaar. Na de eerste behandeling kunnen de wenkbrauwen tot 30/40 procent vervagen. Na de bijwerking vervagen de wenkbrauwen tot 70 procent. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het boeken van een eerste bijwerkingsafspraak binnen 6-8 weken. Eerder dan 6 weken bijwerken is niet mogelijk omdat de wenkbrauwen dan nog aan het genezen zijn. Als het je niet lukt om tussen 6-8 weken een afspraak in te plannen, kun je een afspraak boeken voor de periode van 9-12 weken na de eerste behandeling. Hier betaal je dan 50 euro extra voor omdat we meer tijd kwijt zijn dan gewoonlijk.

In sommige gevallen is het zeker mogelijk om de oude permanente make-up te coveren met powderbrows. Is de oude permanente make-up te sterk en donker aanwezig? Dan is het vaak niet mogelijk. Wij raden aan om het eerst te laten verwijderen. Heb je oude permanente make-up stuur dan altijd eerst een duidelijke foto van je wenkbrauwen naar ons whatsapp nummer.