De lashlift is een behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de lashlift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Het resultaat van de lashlift blijft ongeveer 6 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat de lashlift niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 6 weken gewoon weer herhalen

 

Behandeling Prijs
Lashlift € 60,-

 

Gemiddeld blijft het resultaat van een lashlift 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit is afhankelijk van je groeicyclus. Heb je een snelle groeicyclus houdt het resultaat ongeveer 6 weken. Maar heb je een langzame groeicyclus, dan kan het resultaat wel 8 weken zichtbaar blijven. Daarna is het mogelijk om de afspraak te herhalen.
Nee, de behandeling is niet schadelijk. De behandeling wordt met kwalitatief hoogwaardige producten.
Voor iedereen die graag mooie gelifte wimpers wilt. Je natuurlijke wimpers liften is een mooi alternatief wanneer je geen extensions wilt of kunt dragen. Een lash lift is minder geschikt als je hele korte wimpers hebt.